Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

E Rijbewijs Nodig Voor Paardentrailer

U wilt weten, of u met een trekkend voertuig mag rijden met een aanhanger erachter waarvan de maximum massa hoger is dan toegestaan, maar waarvan u de belading onder de wettelijke toegestane maximummassa houdt. Met 200 kg voor alle personen en bagage in de auto en in de caravan 200 kg belading (inclusief alle opties en accessoires) is de gewichtsverhouding 73%.


Loady enkelas aanhanger 250x130cm 750kg aluminium

Ook voor paardentrailers kunt uiteraard u bij roelofsen terecht.

E rijbewijs nodig voor paardentrailer. Zonder belading heeft de auto en de caravan een gewichtsverhouding van 74%. Bekijk onze voorraadpagina voor de actuele voorraad van onze paardenvrachtwagens die te koop zijn. Voor meer informatie, neem dan contact op met onze verkoopmedewerkers.

Het voordeel van de parados is dat het niet nodig is om over een vrachtwagenrijbewijs te beschikken. Een gereedschapsaanhangwagen is een perfect vervoersmiddel voor zzp’ers, bouwvakkers, monteurs e.d. Dit is gunstiger dan in het algemeen wordt geadviseerd als maximum.

U kiest de aanhangwagen die u nodig heeft, en na uw akkoord van de offerte, dienen we een lease aanvraag in voor u. U geeft aan, dat u het rijbewijs met categorie be heeft. Ons aanbod paardentrailers bestaat uit meerdere categorieën, waaronder 1,5 paards, 2 paards en 3/4 paards.

Beurswagen beurswagen konag is producent van beurswagens, deze worden speciaal naar wens van de klant gebouwd. Welk rijbewijs heb ik nodig om met een aanhanger of paardentrailer achter mijn auto te rijden?


Loady enkelas aanhanger 200x110cm 750kg kopen


BE Rijbewijs halen Friesland? Rijschool de Jong


Aanhanger E achter B Rijschool Schipperen


Loady huifaanhanger 254x129x150cm 750kg kopen


Loady enkelas aanhanger 225x132cm 750kg aluminium


Aanhangerrijles bij Edwin Rengelink voor je aanhangerrijbewijs


Loady enkelas aanhanger 250x130cm 750kg kopen


Loady enkelas aanhanger 200x110cm 750kg kopen


Post a Comment for "E Rijbewijs Nodig Voor Paardentrailer"