Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Felicitatie Rijbewijs Gehaald

Dan is het tijd voor een leuke tekst of gedicht dat past bij iemand die een rijbewijs heeft gehaald voor in het kaartje. Als iemand geslaagd is voor het rijbewijs is een leuke kaart altijd op zijn plaats.


Rijbewijs auto wit EM Geslaagd kaarten Kaartje2go

Doe iemand een plezier met een mooie, persoonlijke kaart.

Felicitatie rijbewijs gehaald. Vóór 20:00 besteld, vandaag al verzonden! Wie ga jij verrassen met een persoonlijke boodschap? Klik hier of onderaan de pagina voor het menu.

Je kent ze wel, de grappen die vaak gemaakt worden wanneer iemand zijn of haar rijbewijs gehaald heeft: 7 dagen per week bezorgd. Op deze pagina de geslaagd rijbewijs gedichten en wensjes uit de gekozen categorie geslaagd rijbewijs.

Sparen voor korting met mygreetz. We helpen je graag bij het schrijven van de tekst op je kaartje met een aantal geslaagd teksten. Eindelijk zelf het gaspedaal, de rem en de schakelbak onder controle!

Niet iedereen kan lachen met een kwinkslag. Ad mooie en originele geslaagd kaarten. Dubbele wenskaart met envelop 9,7 x 13,4 cm binnen counting.

Stuur hem of haar dan een rijbewijs kaartje waarin je hem of haar feliciteert en veel veilige kilometers wenst. Schrijf de eerste review over dit product. Het is ook leuk om er een beschermengeltje bij te geven, zoals je hieronder ziet.

Koop 10 dezelfde voor € 1,49 per stuk en bespaar 46%. Of men nu voor het motorrijbewijs geslaagd is of voor het autorijbewijs is geslaagd, het is altijd leuk om onverwacht een kaartje met een leuke tekst te krijgen. Bekijk de rijbewijs kaartjes en teksten >> kaartteksten.

Belangrijk om te onthouden bij het feliciteren voor een rijbewijs is dat niet iedereen die er eentje haalt een tiener is. Je gaat op voor je praktisch rijexamen. Meer dan 1.000 verschillende echte wenskaarten.

Of een exemplaar met “je moet nooit harder rijden dan je engelbewaarder kan vliegen”. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt. Dan blijf ik thuis!’ geslaagd humor kaartje sturen geslaagd humor

Maak de kaart echt persoonlijk door er een leuke tekst en leuke decoraties aan toe te voegen of misschien zelfs wel een foto? Heb je een leuk kaartje gevonden voor iemand die zijn of haar rijbewijs heeft gehaald? Tekst in kaart + € 0,50.

Op werkdagen vóór 17.00 uur besteld = dezelfde dag verzonden. Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Ad mooie en originele geslaagd kaarten.

Bij hallmark hebben we een ruim assortiment unieke kaarten, zo kan jij de geslaagde echt verrassen! Pas je boodschap dus vast en zeker ook aan afhankelijk van de persoon die hem ontvangt. Nu moest het gaan gebeuren.

Zo kun je een tegeltje geven met de grappige tekst “ik moet niet zoveel rijden want ik moet nog drinken”. Een tegeltje is een origineel rijbewijs cadeau met een knipoog. ‘nu wordt het gevaarlijk op de weg!’ of ‘geef je me een seintje wanneer jij de weg op gaat?

Een rijbewijs felicitatie maak je makkelijk en snel online! Heb je een kennis, vriend, vriendin of familielid dat net zijn of haar rijbewijs gehaald heeft? Autorijles en rijbewijs gehaald en gefeliciteerd plaatjes, kaartjes, bewegende animatieplaatjes en animaties

Hoe verras en feliciteer jij? Rijbewijs gehaald, van harte gefeliciteerd! Beste webwinkel in cadeaus 2021.

Na maanden van leren, na je theorie te hebben gehaald, was het dan vandaag zo ver. Wie ga jij verrassen met een persoonlijke boodschap? Koop 5 dezelfde voor € 1,99 per stuk en bespaar 28%.

Vóór 20:00 besteld, vandaag al verzonden! Doe iemand een plezier met een mooie, persoonlijke kaart. Deze kaarten zijn speciaal gericht op jongeren of natuurlijk ook ouderen die zijn geslaagd voor hun rijbewijs.

Met knikkende knieen en zwetende handpalmen werd je die ochtend wakker. Het is dan ook reden voor een felicitatie, bijvoorbeeld door een geslaagd kaartje rijbewijs te sturen. Let ook goed op de persoonlijkheid van de ontvanger/ontvangster.

Rijbewijs | digitaal te versturen wenskaarten. Online kan je de kaartjes voorzien van je eigen tekst, het is zelfs mogelijk om via je smartphone of tablet de. Iemand op een originele manier feliciteren met het halen van het rijbewijs kan door diegene een geslaagd kaart te sturen.


Kuuroord Ameland op losse schroeven Persbureau Ameland


Post a Comment for "Felicitatie Rijbewijs Gehaald"