Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Geslaagd Voor Rijbewijs Felicitatie

En op een leuk kaartje hoort natuurlijk ook een leuke tekst.we hebben enkele inspiratie teksten voor jou op een rijtje gezet. Het blikje is glanzend, de gravure is het best te zien wanneer je het blikje onder een hoek bekijkt.


Afbeelding Gefeliciteerd Dochter

Bij ons maak je de leukste en allermooiste kaarten eenvoudig zelf online.

Geslaagd voor rijbewijs felicitatie. Vandaag is het jouw dag. Hiep hoi geslaagd zie je wel dat jij het ook kunt dit roze papiertje is je van harte gegund! Hoera, je bent geslaagd je hebt het keurig gedaan nu kun je voor de eerste keer alleen zelf autorijden gaan.

Voor alle grote en kleine momenten, maar ook voor onverwachte en zomaar momenten. Klik op je favoriete radio station en luister ! We staan er vaak niet altijd bij stil, maar de tijd vliegt voorbij en voor je het weet heb je al heb je je beste vriendin al een tijdje niet gezien.

Nog leuker dan een ingelijste foto. Wat de reden ook is, wij hebben voor elk moment een gepaste kaart. Tijd voor een verrassing met een mooie boodschap.

Vergeet deze niet te personaliseren door te benoemen waar de persoon gaat werken, welk bedrijf en welke functie hij/zij gaat vervullen. Lieve [naam], van harte gefeliciteerd met deze bijzondere stap in je leven! Online luisteren naar de beste radio stations van nederland.

Deze set bevat 30 kaarten met een afmeting van 5,6 bij 8,6 centimeter.


Lang boeket van zonnebloemen deBloemist.nl


Uitnodiging bloemen 60 jaar dubbel Kaartkeuze


Condoleance en Sterktekaarten/digitaal te versturen kaarten


Felicitatie wenskaarten voor vrouwen met mooie rozen


Post a Comment for "Geslaagd Voor Rijbewijs Felicitatie"