Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Rijbewijs Halen Pakket

Je koopt vooraf 20 rijlessen en je praktijkexamen (het pakket mag in 2 deeltermijnen worden betaald). Snel starten met rijden, inclusief 20 rijlessen en praktijkexamen.


Goed en snel je rijbewijs halen met onze tips CBR

Meld je aan voor de voorjaarsdeal!

Rijbewijs halen pakket. Speciaal voor leerlingen die bij een andere rijschool al (veel) rijlessen hebben gevolgd en willen overstappen naar rijles zonder stress. Dat kan met een spoedcursus rijbewijs! Zo stellen wij een rijlessen pakket voor je samen.

Gemiddeld zijn 43 lesuren nodig voor het halen van het autorijbewijs, oftewel rijbewijs b. Ervaar hoe we bij wolf lessen en krijg advies over het beste pakket voor jou. Ad je eerste 15 lesuren voor maar €695.

Bekijk hier de prijzen van alle pakketten. Contacteer ons voor meer informatie Start & go rijlespakket bespaar kosten op je rijbewijs.

Ad je eerste 15 lesuren voor maar €695. Start & go rijlespakket bespaar kosten op je rijbewijs. Opleidingspakketten voor het c1 rijbewijs heb je inmiddels de proefles gehad, dan is het tijd om een keuze te maken uit een van onze pakketten.

Ad start & go rijlespakket: Vind een anwb rijschool in jouw buurt met onze rijschoolzoeker en start met rijlessen bij de beste rijcoaches! Wat kost een rijbewijs halen gemiddeld?

Meerdere dagen in de week lessen mogelijk ook avond en of zaterdag / zondag Na de try the bike kan het advies zijn dat jij slechts 20 rijlessen of in 4 dagdelen je motorrijbewijs kunt behalen.vaak wordt dit pakket geadviseerd aan motor leerlingen die ervaring hebben met motorrijden ( veel auto ervaring,motorcross of brommer ervaring)! Ad vergelijk geheel gratis en vrijblijvend autorijscholen bij jouw in de regio.

Wolf rijbewijsshop zoekt een geschikte rijinstructeur en je kunt direct de auto in. Meld je nu aan voor een proefles! Snel starten met rijden, inclusief 20 rijlessen en praktijkexamen.

Je rijbewijs halen in 10 dagen? Met een van de onderstaande pakketten les je altijd voordelig! >>> gratis proefles aanvragen <<< snel naar:

Zoek rijschool in de buurt vul de postcode in waar je opgehaald wilt worden en vind jouw rijschool en bijbehorende prijzen. Het halen van jouw rijbewijs! Met onze voorjaarsdeal werk jij aan jouw eerste goede voornemen:

Meld je aan en plan je intake bij jouw anwb rijschool. Meld je aan en plan je intake bij jouw anwb rijschool. Ad vergelijk geheel gratis en vrijblijvend autorijscholen bij jouw in de regio.

De totale kosten hangen af van het aantal rijlessen en het aantal keren dat je examen doet. Wolf zorgt er voor dat je in korte tijd de weg op kunt! De prijs van het lespakket wordt gevormd door de indicatie van het aantal rijlessen te vermenigvuldigen met het lesuur tarief wat je vindt op de prijzenpagina van de rijschool bij jou in de buurt.

Om het rijbewijs te halen, betaal je aan je rijschool en aan het cbr. Ad start & go rijlespakket: Binnen 1 minuut is jouw gratis offerteaanvraag ingevuld en afgerond

Ad alle vragen nakijken & een uitgebreide gesproken motivatie bij iedere vraag! Dan is deze 10 daagse snelcursus rijbewijs echt iets voor jou! Met een rijlespakket haal je voordelig je rijbewijs:

Op basis van ons advies en jouw ervaring kan je een pakket kiezen met 11, 15, 19, 23 of 27 uur praktijkles. Op basis daarvan kies je een van de onderstaande rijlespakketten. De compactopleiding is een veel gekozen rijlespakket bij wolf rijbewijsshop.

Meld je aan voor de voorjaarsdeal! Met een lesplan op maat en incl examengarantie. Je rijbewijs halen gaat natuurlijk gepaard met kosten en het is handig om vooraf te weten op welke kosten je kunt rekenen.

Binnen 1 minuut is jouw gratis offerteaanvraag ingevuld en afgerond Plan direct je gratis proefles om te beginnen met rijlessen. Je moet minimaal 16,5 jaar zijn voor autorijles.

Profiteer van onze actuele deals of plan direct een proefles in. Na de gratis proefles kan de rijinstructeur je vertellen hoeveel rijlessen je ongeveer nodig hebt. Rijlespakket is exclusief kosten rijexamen.

Bestel ons rijlespakket met examengarantie! Vervolgens wordt er indien nodig nog een vervolgpakket geadviseerd. Deze zeer complete rijopleiding bestaat uit een basisopleiding van 25 lessen, gevolgd door een tussentijdse toets (ttt).

Daarom hebben wij de proefles in het leven geroepen, zodat we kunnen kijken hoeveel lessen jij ongeveer nodig zal hebben voor het halen van je rijbewijs.


Auto Rijschool Mado Rotterdam • Capelle a/d IJssel


Motor Rijschool Mado Rotterdam • Capelle a/d IJssel


Blogs & Acties Autorijschool Move it!


Studenten rijbewijs Breda Scherpe prijzen bij


Camperrijbewijs halen in regio Tilburg en Den Bosch


Rijschool Eindhoven SOLID 10 rijlessen €299


Auto rijbewijs halen Verkeersschool Dam


Post a Comment for "Rijbewijs Halen Pakket"